home      verkoopstyling     interieurstyling     portfolio     diensten     contact


 
Portfolio

 

 
Opdracht interieurstyling Bellink te Zoutelande.

Reactie Rob en Christa:

Na al een hoop verbouwingen in onze woning, waren wij afgelopen winter toe aan de laatste “klus”. Waar wij van te voren dachten: “Dat doen we nog wel even.....” viel het uiteindelijk toch behoorlijk tegen. Wij hebben de hal, trapopgang, overloop en onze logeerkamer helemaal gestript en weer opnieuw opgebouwd. Na alle bouwkundige werkzaamheden, zoals het isoleren van de kap, dakramen plaatsen, wanden stuccen etc etc. waren we toe aan de afwerking.

Na 3 dagen met een RAL-waaier door het huis te hebben gelopen, kwamen we er helemaal niet meer uit. Er was maar 1 oplossing: MARISKA DE KROO bellen!

Klik op de afbeelding voor foto's!

   

Wij hebben een onwijs prettige ervaring met Mariska beleeft. Ze observeert eerst goed, kijkt door het hele huis wat onze smaak is en stelt allerlei vragen. Het “moodbord” waar ze vervolgens mee kwam, viel van onder tot boven volledig in de smaak bij ons. We hebben alles dan ook precies uitgevoerd, zoals Mariska het voor ogen had en het eindresultaat is wat ons betreft echt prachtig. En dat alles voor een hele schappelijke prijs!

Mariska, bedankt voor je goede zorgen.
Zodra wij aan een opfrisbeurt voor de woonkamer toe zijn, zul je zeker weer van ons horen.

Groetjes Rob en Christa

   
   
   

 

Klik op de afbeelding hiernaast
voor meer foto's van een
 Basis Verkoop Styling
in een woning te Serooskerke.

 
 

 

Hieronder ziet u foto's van twee huizen te Nieuw en Sint Joosland waar een Basis Styling werd toegepast.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

        

     Intense Styling te Nieuw en Sint Joosland  |  Tel.: 06 - 2241 4046  |  mariska@intensestyling.nl  |  KvK 22035298  © 2010 - 2019 Intense Styling