home      verkoopstyling     interieurstyling     portfolio     diensten     contact 

Wat is verkoopstyling?
Het verkoop klaarmaken van uw woning. Met een zo beperkt mogelijk budget uw woning optimaal presenteren voor een breder publiek, snellere verkoop en de hoogst haalbare prijs. Intense Styling realiseert dit voor u binnen twee dagen.

Staat uw woning te koop?
De eerste indruk die een mogelijke koper van een woning krijgt moet gelijk goed zijn. Zeker bij de momenteel stroef lopende huizenverkoopmarkt. In 2009 was de verkooptijd gemiddeld 87 dagen, dit is inmiddels opgelopen tot een gemiddeld verkooptraject van 380 dagen.

 


Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken!
 


Intense Styling, uw oplossing

Veel potentile kopers hebben als ze een huis gaan bekijken moeite om door de persoonlijke sfeer en inrichting van de huidige eigenaar heen te kijken.
House of KIKI gecertificeerd verkoopstyliste Mariska de Kroo zorgt voor de zo belangrijke, aantrekkelijke eerste indruk. Als deskundige ziet zij een woning anders dan de blik die de eigenaar zelf op zijn of haar woning heeft, door de emotionele band die een eigenaar met zijn woning heeft.

Na een intake gesprek en deskundige blik op en door het hele huis worden afspraken gemaakt voor de styling van uw woning. Door het toepassen van het 'hands-on' concept en de juiste stylingtechnieken onderscheid uw woning zich van de massa. Door het benadrukken van de kenmerken van uw woning wordt zodoende ook een optimale eerste indruk verkregen.

Onderzoek heeft aangetoond dat verkoopstyling effectief is en zichzelf terug verdiend. Dus beter investeren in uw huis, door het inschakelen van een CNVV aangesloten verkoopstyliste, dan 5.000 euro of meer te moeten zakken in de prijs van uw woning.

Eerste indruk versus breder publiek
De beslissing een woning te bezichtigen wordt vaak gemaakt aan de hand van een foto presentatie op internet. Professionele foto's van n de verkoopstyling en het plaatsen van uw woning met dze foto's op de juiste internetpagina's zijn daarom erg belangrijk om een breder publiek te bereiken.
Intense Styling verzorgt met de verkoopstyling ook de foto's voor u.Verkoopstyling levert altijd resultaat op!
Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, na een totale restyling door een verkoopstyliste aangesloten bij het CNVV binnen drie maanden verkocht worden. Als de restyling plaats vindt vr het verkoopproces wordt 36% van de woningen binnen 42 dagen verkocht.

Voor een optimaal resultaat van verkoopstyling adviseren wij dan ook een totale restyling te laten plaats vinden vr het verkoopproces aanvangt. Dit levert u besparing van tijd en geld op.

Voor verdere informatie, zie diensten of neem contact op.

 

     Intense Styling te Nieuw en Sint Joosland  |  Tel.: 06 - 2241 4046  |  mariska@intensestyling.nl  |  KvK 22035298  2010 - 2019 Intense Styling